Advies Beleid

Voorstelling Ambtenaar Lokale Economie

Wereld vrouwendag op 8 maart 2023

Op wereld vrouwendag zetten we vandaag iemand in de kijker, namelijk Julie Messiaen, onze nieuwe deskundige lokale economie! Bedankt!

Op 8 maart 2022 stelde gemeente Zedelgem haar lokaal visie- en beleidsplan lokale economie voor. Het plan bevat(te) 10 actiepunten waaronder de aanstelling bij gemeente Zedelgem van een deskundige lokale economie. Op het ogenblik dat Zedelgem deze vacature publiceerde, was ik aan de slag als opticien-optometrist en winkelverantwoordelijke in een optiekzaak in buurstad Brugge. De vacature sprak me meteen aan en zo ging de bal aan het rollen. 

Na een geslaagde selectieprocedure ben ik verheugd me via deze weg kort aan jullie voor te stellen, het is immers mijn bevoegdheid en job om voor Lokaal Bestuur Zedelgem het aanspreekpunt en de coördinator lokale economie & ondernemen te zijn. De gemeente wenst jullie op deze manier een rechtstreekse lijn te bieden met het Lokaal Bestuur en de brug te maken naar andere stakeholders van de gemeente zoals de provincie en andere overheden of instellingen.

Ik ben halftijds aan de slag in deze functie bij gemeente Zedelgem, dit in combinatie in dezelfde functie bij buurgemeente Jabbeke. Wij hopen zo ook diverse acties te kunnen versterken, dit is alvast mijn bedoeling om dit als meerwaarde aan te wenden.

Ik heb in Zedelgem mijn werkplaats op het gemeentehuis waar ik op maandag en dinsdag (ganse dag) en op woensdag (ganse dag om de 14dagen) te contacteren ben: